Asset 5

Éltető Erő blog

Szövegellenőrzés előtt és után a cikkem

Az eredeti szövegem, a szövegellenőrzés előtti állapotban:

Annak a bizonyossága töltött el, hogy van valami, ami közös a különbségek ellenére és azokkal együtt. Keresztül mentünk egy folyamaton, és ennek során MINDENKIBEN VOLT ÉRZÉS. Félelemtől a  boldogságig minden lehetséges volt. Mindenki megtapasztalta egy rövid ideig a szabadság vagy a beszorítottság állapotát. Mindenki érezte a „valahová tartozás” élményét még akkor is, ha éppen elvesztette a biztonságot jelentő kapcsolatrendszerét.

Azt is tudtam, abban a pillanatban, hogy a különbségek abból fakadnak, ahogyan viszonyulunk a tapasztalatainkhoz, az érzéseinkhez. A félelemből erőt kovácsolunk vagy belebetegszünk? A szabadsággal élünk vagy idővel szabadossá válunk? Ha elvesztettük a közösségünket elszigetelődünk vagy új közösséget teremtünk?

Szövegellenőrzést követően, a jelenleg elérhető változat:

Annak a bizonyossága töltött el, hogy van valami közös a különbségek ellenére és azokkal együtt. Keresztül mentünk egy folyamaton, amelynek során MINDENKIBEN SZÜLETETT ÉRZÉS. Félelemtől a  boldogságig minden lehetséges volt. Egy rövid ideig mindenki megtapasztalta a szabadság vagy a beszorítottság állapotát. Mindenki érezte a „valahová tartozás” élményét még akkor is, ha éppen elvesztette a biztonságot jelentő kapcsolatrendszerét.

Abban a pillanatban azt is tudtam, hogy a különbségek abból fakadnak, ahogyan viszonyulunk a tapasztalatainkhoz, az érzéseinkhez. A félelemből erőt kovácsolunk vagy belebetegszünk? A szabadsággal élünk vagy idővel szabadossá válunk? Ha elvesztettük a közösségünket elszigetelődünk vagy új közösséget teremtünk?

Móré Zsuzsa

KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZEM
Küldd el jelentkezésedet és felveszem Veled a kapcsolatot.

Korábbi bejegyzések

Kováts Mária

Miért érzi a szülő hibásnak magát, ha a gyerekkel valami gond van?

Gondolatok arról, mit tehetünk a gyerekeink boldogságáért: lehetőségek és határok, melyek között szülőként mozgunk. Nem az anya a hibás, ha …

ELOLVASOM
Szolnoki Judith

A szív dönt vagy az ész?

A pályaválasztás egy lezáró lépés: elköteleződést jelent egy szakma kitanulása irányában. Akkor lesz sikeres, ha a választás az érdeklődési kör és a lehetőségek, személyes és környezeti erőforrások figyelembevételével történik.

ELOLVASOM
Freelancerek

Freelancer, azaz szabadúszó vagyok

A pályaválasztás egy lezáró lépés: elköteleződést jelent egy szakma kitanulása irányában. Akkor lesz sikeres, ha a választás az érdeklődési kör és a lehetőségek, személyes és környezeti erőforrások figyelembevételével történik.

ELOLVASOM