Anya szép! – stílustanácsadás workshop. Színek – alakok, formák – anyagok. Kinek mi áll jól?

A workshop abban segít, hogy megtaláld, ráérezz arra, Neked mi áll jól? Mi az a fazon, az a szín, ami a legjobban mutatja: Ki vagy Te valójában? És persze az sem mindegy, milyen anyagból készül az a ruha, amit viselsz.

Apró titkok, amiket ha ismersz, magabiztossá válsz. Akárhogy akarjuk, hogy a külső nem olyan fontos, a lényeg a szemnek nem látható… mégis, lássuk be, genetikai örökségünk, hogy a szépség vonz bennünket. Ezzel éljünk együtt 🙂

Még valami, ami nagyon fontos!

Sok olyan emberrel találkozom, akik azt vallják eleinte, ha önmagukkal foglalkoznak, akkor önző módon elvesznek a közösségtől. Például a családjuktól, gyerekeiktől, munkájuktól időt, figyelmet.

Gondolj bele: ha mindig mások javát szolgálod, másokra figyelsz, akkor elveszíted a középpontodat, az egyensúlyodat és a kapcsolatot önmagaddal. Ennek egyik következménye, hogy már rövid távon is éppen magadtól fosztod meg azokat, akiket szeretsz, akik fontosak Neked.

A workshop időpontja:

2022. május 25. 10.00 – 13.00

Helyszín:

Spauza Egészség- és Rendezvényház

2000 Szentendre, Sas utca 11. – parkolás az udvarban és a környező utcákban, díjmentesen.

A részvétel díja: 19.000,- Ft 

helyett

15.000,- Ft a nyitási akció keretében.

 

A regisztrációval biztosítod a helyed a workshop-on és vállalod a részvételi díj megfizetését. A regisztrációt követően egyeztetjük az adatokat és elküldöm a díjbekérőt.

Regisztrálok a workshopra

Fotó: Schutterstuck

Portré fotó: Budapest Headshot