+36 70 374 8685 | kapcsolat@eltetoero.hu
Asset 5

Bemutatkozom

Használd az intuíciódat és a logikus gondolkodásodat!

Éltető Erő | Az Éltető Erő forrása Belőled fakad

Móré Zsuzsa

Pályaválasztási- és karriertanácsadó, lélekedző vagyok. Azt vallom, hogy a teljes, a minden szinten gazdag élet a belső nyugalom állapotából fakad. Intuíciónk és logikus gondolkodásunk egyaránt szükségesek ahhoz, hogy boldog és örömteli életet éljünk. A tanulás és a munka egész életünket áthatja. A közösség, aminek a részévé válunk egy osztályban, a munkahelyünkön, alakítja a személyiségünket: hogyan hat rád a közösség? Milyen hatással vagy Te a közösségre? A tudásodat milyen szakmán, pozíción keresztül tudod kamatoztatni? 

Meditációs és a testtudat formálásra irányuló gyakorlatokat tanítok meg, melyek felszabadítják a gátakat az intuíciód, a saját magadba vetett bizalom megélésének útjából.
A logikus gondolkodás az utunk tisztaságát és egyszerűségét szolgálja, vagyis a lényeges dolgainkra való összpontosítást, a tudatos figyelem tartását segíti. A logikus gondolkodásunk módjának megismerése előre visz bennünket.
Amikor a gondolati mintázat tudatosodik – nem tervezett módon, hanem ösztönösen, intuitívan – automatikusan belsőnkből fakadó változás indul el. Miután belülről indul, hiteles és tartós változási folyamattá alakul. A környezetedben élők, akik szeretnek Téged, elfogadják ezt, igazodnak hozzád, mert tudni fogják: ez a Te utad.
Fontosnak tartom, hogy ismerd a fizikai határaidat, és folyamatosan monitorozd, mert ennek tudatában a gondolati, érzelmi, lelki folyamataidat is megérted. Megszereted 🙂
A helyedre kerülsz. Tudni fogod, mire van szükséged, mit tudsz adni, mit kell tenned – külső befolyás nélkül, belülről vezérelve. A környezetedben élők tudni fogják, mit várhatnak Tőled és megérzik, mire van szükséged. Kiegyensúlyozódnak a kapcsolataid.

Jelentkezz, ha szeretnél tudatosabbá válni, ha a számodra megfelelő karrierutat megtalálni!

JELENTKEZEM

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A belső Erő megnyilvánulása az is, amikor tudjuk,
hogy segítséget kell kérnünk

Mi az, ami miatt mindezt teszem?

Tudom, hogy több lehetőséged van, mint amit felismersz magadban, magadtól. Értékes vagy és szükség van Rád! Időnként szükség van valakire, aki ezt tudatosítja Benned – ezt szeretem megtenni. Akkor keresel meg, amikor a változás szükségét érzed.
Inspiráló és megható számomra az élmény, hogy
Megtisztelsz a bizalmaddal, ha akkor fordulsz hozzám, amikor
Ha együtt munkálkodunk a sikered érdekében, egészen biztos, hogy fejlődni, tanulni fogsz önmagadról. Másképpen, mint eddig: megszokott mintákat, rutinokat engedsz el és újakat hozol létre – tudatosan, tudatosabban alkotva életedet. Bizonytalan helyzetekbe kerülsz, megteszel valamit, amit még korábban soha. És sikerül! Fokozatosan ébredsz rá, hol van és mi a Te belső éltető erőforrásod, ami mindig elérhető számodra. Megtanulsz élni a belőled fakadó lehetőséggel. Veled vagyok végig és tudom, hogy képes vagy önmagadra találni, a helyedre beállni, majd tenni azt, ami a Te dolgod a világban. Kiteljesedik az életed.
Éltető Erő | Az Éltető Erő forrása Belőled fakad

Hogyan élek?

Örömmel és nyitottan az újra. Kilenc éves korom óta jógázom – sokáig nem tudtam, hogy a gyakorlatok, amiket naponta végzek, jóga gyakorlatok. Meditálok, testtudat formáló gyakorlatokat végzek és fejlesztek. Tanulok és tanítok. Azt tanítom mindenkinek, hogyan vegye észre és szeresse meg azt, amit tud, ami benne van. Szeretek úszni, kirándulni, utazni. Van kertem, vannak rózsáim és zsályabokrom, szőlőm. Szeretek metszeni, ily módon segíteni a növények fejlődését. Van egy kölyök kutyám. Van két szeretett fiam.

Írj nekem! Kérdezz bátran!

Kérdezz, érdeklődj, lépj a fejlődés útjára!
KAPCSOLAT

Modal Title

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.