+36 70 374 8685 | kapcsolat@eltetoero.hu
Asset 5

Szolgáltatások és munkamódok

Élj jól, a rendelkezésedre álló erőforrásaiddal!

A saját utadon haladva találhatod meg a helyed a világban.

A konkrét tanácsok nem vezetnek sehova. Vagy megfogadod ezeket vagy nem, részben, így-úgy-amúgy…, itt-ott igazítva egy kicsit… 

Van egy út azonban, ami sikerre visz: amikor önmagad ismeretén keresztül, az erőforrásaidra építve, „belülről kifelé” haladva, vagyis a saját elképzeléseid, céljaid, motivációid és belső hajtóerőd, a hited mentén éled az életed. Hogy eszerint élj, semmi másra nincs szükséged, mint arra, hogy figyelj – tudatosíts – cselekedj – értékelj

Ez az egy út vezet Téged oda, hogy szívből válassz és a józan eszed szavát is értsd, tudd. Ezen a hozzáálláson múlik életed minősége. Munkával jár, nem érhető el tabletták formájában. Megismerve azt, ahogyan a világot és benne önmagadat látod, képes leszel megőrizni a számodra értékeset és tudsz változtatni, ha szükséges.

Minden konzultáció, tanácsadás, szupervízió arról szól, hogyan tudod kialakítani a saját életrendszeredet. Számomra a karrier, a munka fontos – ezért ez a fő témám, elsősorban ezen keresztül tudok hozzájárulni ahhoz, hogy az életedet jól éld, szeretetben.

Több van benned, mint amit gondolsz magadról!

Önismeretre építve, KARRIERIRÁNYOK TESZT és kompetencia térképpel, családi karrierminták tudatosításával történik a tanácsadás.

Életünk nagy részét tanulással, munkával töltjük, ez tény. A tudatos készülés a pályaválasztásra, a felnőtt életre emiatt lényeges. A tervek, célok, irányt mutatnak és mindig segítenek abban, hogy a helyünkön legyünk, egyszerűen azért, mert önmagunkhoz képest lesz viszonyítási pontunk. A változásokat a „belső” pozíciónkból tudjuk indítani és adott esetben alkalmazkodni azokhoz.

Az erőforrásaid tudatosítása gyerekkorodban kezdődik: egyre jobban ismered magad, tudod, mi érdekel, miben vagy ügyes. Keresed azt a tevékenységet, ami örömmel tölt el. Megfogalmazod, mi a célod az életben, lehet, hogy érzed, mi az a pálya, ahol ki tudsz teljesedni – a munkád biztosítja a megélhetésedet, örömöt találsz benne, hozzájárul a fejlődésedhez és még sok más, számodra fontos szempont mentén elégedettségre szolgál.

Pályaválasztás, pályaorientáció, karrier (újra)tervezés

Meditáció

A szabad meditáció gyakorlása a belsőnkbe vezető út leghatékonyabb módja. A légzésre és a test tartására összpontosító, meghatározott ideig fenntartott mozdulatlan – vagy nagyon lassú mozgással egybekötött – folyamatban a tudatunk kitágul, megnyílik. Újszerű, a hétköznapi tudatállapotunkhoz képest egészen más élmények kerülnek a figyelmünk fókuszába, megváltozik az, ahogyan a helyzetünket – és a világot – látjuk. A gondolataink háttérbe szorulnak, és a megérzéseink kerülnek előtérbe. Megvalósul a belülről kifelé történő áramlás, az intuíció felébred, kiélesedik. Az önmagunkba vetett bizalom erősödik és döntéseink ettől, paradox módon, minden érintett javát szolgálják.
A meditációs gyakorlatok bárki által végezhetők. A lényeg: a tudatodat tartsd a légzéseden és a testtartásodon. A szerepem a meditáció gyakorlásában azon túl, hogy a testtartást és a légzésmódot bemutatom, a meditáció során megélt tapasztalatok megbeszélése és értelmezése során bontakozik ki. A Test-Tudat-Formáló Gyakorlatok alapja a (zen) meditáció.
A szupervíziós folyamat gyakorlata lehetővé teszi, hogy különleges látásmódból vizsgáljunk egy adott helyzetet. Olyan szokatlan, a hétköznapi gyakorlatunkban nem alkalmazott kérdésekre épít, amelyek a figyelmünket korábban elhanyagolt területekre irányítja, és tudatunkat megnyitja. Ez a lépés önmagában változást indít el. A munka, hivatás, karrier, vezető – vezetés, csapat – közösség fejlődés elősegítésének eszköze.
A folyamat szervezhető egyéni és csoport szinten egyaránt, illetve munkahelyi közösségek (team) szintjén. A szupervízióban, mely során egy újszerű látásmód gyakorlása történik, a logikus gondolkodásunkból és az intuíciónkból táplálkozik egy adott problémának az oldása. Helye van minden gondolatnak és megérzésnek, különböző feltételezéseknek, hiszen ezek kimondása inspirál minden résztvevőt a megoldás felé vezető úton: „… ha így lépünk tovább, az kivezet bennünket a problémából…” Miután a szubjektív, egyéni megélések rendeződnek egybe, a résztvevők számára legjobb, egyedi megoldás születik. A változásokhoz történő alkalmazkodás leghatékonyabb módjának tartom: az értékek megőrzése és a változás iránti megnyílás párhuzamosan történik.

Szupervízió

Bízz magadban, a megérzéseidben és a tudásodban!

Milyen módon segítek Neked?

1.

Pályaválasztási- és karriertanácsadás - online

ÉRDEKLŐDÖM

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

2.

Meditációs programok: egyéni órák és workshopok

ÉRDEKLŐDÖM

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

3.

Írás a személyes tapasztalataim alapján a fejlődésünket szolgáló módszerekről, konkrét esetekről a munka, hivatás, karrierépítés vezetői működés, szervezetfejlesztés területeiről.

Éltető Erő | Az Éltető Erő forrása Belőled fakad

Írj, kérdezz!

Kérdezz, érdeklődj, lépj a fejlődés útjára!
KAPCSOLAT

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.