Asset 5

Szolgáltatások és munkamódok

Élj jól, a rendelkezésedre álló erőforrásaiddal!

Segítek Neked, hogy magabiztossá válj a munkádban, a hivatásodban. Segítek, hogy megtaláld az igazi céljaidat, kidolgozd az oda vezető utat és arra is felkészítelek mi lesz akkor, ha módosítanod kell azt. Ha váltani szeretnél, megvalósítani régóta dédelgetett álmodat, újra fel kell fedezned magadban a részleteket, hogy sikerre vidd az elképzelésedet. Eldöntötted, hogy belevágsz? A megvalósítással járó adminisztrációban, háttér munkában szintén tudlak segíteni. Végig kísérlek a teljes folyamaton.

Írd le, miben kérsz segítséget.

KAPCSOLAT

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

Segítek Neked, hogy vezetőként hitelesen állj az emberek elé. Példával szolgálj, tanulj, fejlődj. Segítek, hogy rátalálj az erősségeidre, felismerd a lehetőségeidet, amelyek benned szunnyadnak és ezáltal eredményesebbé tedd a cégedet. Pontosan tudod majd, hogy milyen rendszerekre, technológiára, innovációra van szüksége a cégednek. A stressz mennyisége csökken az életedben. Mire fordítod az így felszabaduló energiádat? Számíthatsz rám, míg újra stabilnak érzed a helyzeted.
Kérj visszahívást, és mondd el, miben segíthetek.
KAPCSOLAT

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

Segítek, hogy a csapatod közösséggé formálódjon. Mit értek ezalatt, hogy közösség? A közösség tagjai nyíltan beszélnek egymással, a munkára koncentrálnak, inspirálják egymást. Egy ilyen munkahelyi közösségben a vezető példával jár elől és tudja, hogy van, aki jobb megoldást ad egy-egy probléma, nehézség felmerülése esetén, mint ő. Megtanítom annak módját, hogy külső segítség nélkül, belső erőforrásaitok mozgósítása révén hatékonyan végezzétek munkátokat.

Írd le, mi a kiindulási pont, amiben a legfontosabb a segítség.

KAPCSOLAT

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

Több van benned, mint amit gondolsz magadról!

Meditáció

A szabad meditáció gyakorlása a belsőnkbe vezető út leghatékonyabb módja. A légzésre és a test tartására összpontosító, meghatározott ideig fenntartott mozdulatlan – vagy nagyon lassú mozgással egybekötött – folyamatban a tudatunk kitágul, megnyílik. Újszerű, a hétköznapi tudatállapotunkhoz képest egészen más élmények kerülnek a figyelmünk fókuszába, megváltozik az, ahogyan a helyzetünket – és a világot – látjuk. A gondolataink háttérbe szorulnak, és a megérzéseink kerülnek előtérbe. Megvalósul a belülről kifelé történő áramlás, az intuíció felébred, kiélesedik. Az önmagunkba vetett bizalom erősödik és döntéseink ettől, paradox módon, minden érintett javát szolgálják.
A meditációs gyakorlatok bárki által végezhetők. A lényeg: a tudatodat tartsd a légzéseden és a testtartásodon. A szerepem a meditáció gyakorlásában azon túl, hogy a testtartást és a légzésmódot bemutatom, a meditáció során megélt tapasztalatok megbeszélése és értelmezése során bontakozik ki. A Test-Tudat-Formáló Gyakorlatok alapja a (zen) meditáció.
A Test Tudat Formáló Gyakorlatok átfogják a fizikai, érzelmi, és gondolati szintű működésünk teljes folyamatát, kapcsolatot keresve ezek között. Egyszerű, bárhol elvégezhető gyakorlatokból áll össze, amelyeket Te magad is szabadon alakíthatsz. A gyakorlás célja a testtudatosság formálása. A formálás azt jelenti: finoman, türelemmel, odafigyeléssel és szeretettel, időt adva a folyamataidnak alakítod ki a kapcsolatot önmagaddal. Megismered, megtanulod és begyakorlod a saját módszeredet. A testi érzeteidet könnyebben észreveszed, beazonosítod, tudatosítod. Könnyeben megtalálod az ahhoz kapcsolódó érzéseidet, gondolataidat.

Mi az értelme a Test-Tudat-Formáló Gyakorlatoknak és a tudatossá válásnak? Szokatlan módon világítja meg azt, ahogyan a testeddel, az érzelmeiddel, a gondolataiddal, önmagaddal bánsz. Segít abban, hogy mielőbb vedd észre a szokatlant, a nem helyénvalót és megtaláld a módját a korrigálásnak – saját, belső erőforrásaidból táplálkozva. Segít abban, hogy megőrizd az egészséged, oldd a stresszt, a belső feszültségeidet és hatékonyabbá tedd a mozgásodat, támogatja az önmegismerésed folyamatát. Az egyéni és csoportos munkám szerves részét képezik a Test-Tudat-Formáló Gyakorlatok.

Test-Tudat-Formáló Gyakorlatok

Szupervízió

A szupervíziós folyamat gyakorlata lehetővé teszi, hogy különleges látásmódból vizsgáljunk egy adott helyzetet. Olyan szokatlan, a hétköznapi gyakorlatunkban nem alkalmazott kérdésekre épít, amelyek a figyelmünket korábban elhanyagolt területekre irányítja, és tudatunkat megnyitja. Ez a lépés önmagában változást indít el. A munka, hivatás, karrier, vezető – vezetés, csapat – közösség fejlődés elősegítésének eszköze.
A folyamat szervezhető egyéni és csoport szinten egyaránt, illetve munkahelyi közösségek (team) szintjén. A szupervízióban, mely során egy újszerű látásmód gyakorlása történik, a logikus gondolkodásunkból és az intuíciónkból táplálkozik egy adott problémának az oldása. Helye van minden gondolatnak és megérzésnek, különböző feltételezéseknek, hiszen ezek kimondása inspirál minden résztvevőt a megoldás felé vezető úton: „… ha így lépünk tovább, az kivezet bennünket a problémából…” Miután a szubjektív, egyéni megélések rendeződnek egybe, a résztvevők számára legjobb, egyedi megoldás születik. A változásokhoz történő alkalmazkodás leghatékonyabb módjának tartom: az értékek megőrzése és a változás iránti megnyílás párhuzamosan történik.

Bízz magadban, a megérzéseidben és a tudásodban!

Milyen módon segítek Neked?

1.

Egyéni beszélgetések a karrier- és hivatás, szakmai fejlődés és vezetői helyzetek területén.

ÉRDEKLŐDÖM

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

2.

Workshopok konkrét munkahelyi közösségépítő vagy tematikus szakmai, karrier, vezetői fejlődési célokkal.

ÉRDEKLŐDÖM

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.

3.

Írás a személyes tapasztalataim alapján a fejlődésünket szolgáló módszerekről, konkrét esetekről a munka, hivatás, karrierépítés vezetői működés, szervezetfejlesztés területeiről.

Éltető Erő | Az Éltető Erő forrása Belőled fakad

Írj nekem! Kérdezz bátran!

Kérdezz, érdeklődj, lépj a fejlődés útjára!
KAPCSOLAT

Lépj velem kapcsolatba!

Írj nekem! Kérdezz bátran!
Itt tudsz tanfolyamra, programra vagy workshopra is bejelentkezni.