A testtudat és meditációs gyakorlatok alkalmazásával eléred az általad vezetett coaching során a tudatos jelenlétet. tartós változást. kiégésed megelőzését.

offline esemény

TESSTUDAT ÉS MEDITÁCIÓS GYAKORLATOK A COACHING FOLYAMATOKBAN - SAJÁT ÉLMÉNYRE ÉPÜLŐ WORKSHOP COACH-ok SZÁMÁRA

Időpont: október 21., csütörtök 17.00 - 20.00 között

Éltető Erő | Az Éltető Erő forrása Belőled fakad

CÉL: dolgozd ki a MINŐSÉGI ÜGYFÉLKAPCSOLAT megteremtésének és fenntartásának módját a coaching folyamatidban. Kapcsolódj Ügyfeledhez a jelen pillanatban.

A workshop témái:

1.

A testtudat és meditáció lényege:

Saját élményű tapasztalatot szerzel a testtudat és meditációs gyakorlatok hatásáról és hatékonyságáról. Megtapasztalod a tudatos jelenlét állapotát. Megismered a módját, hogyan tudod érzékelni, tudatosítani és cselekvésre váltani a tested üzeneteit.

2.

A tudásod alkalmazásának módja:

Amit tapasztalsz a gyakorlás során, tudatosítod. Azonnal a gyakorlatba ülteted, erre képes vagy. A saját élményű tapasztalatod alapján kidolgozod, hogyan tudod a saját coaching gyakorlatodba átültetni a testtudat és meditációs gyakorlatokat.

3.

Önmagad fejlesztése és védelme:

Hogyan tudod a saját fizikai - érzelmi - mentális folyamataidat a testtudat és meditációs gyakorlatok alkalmazásával támogatni, fejleszteni, tudatosítani? A fejlődés útján járni és a kiégést megelőzni önerőből.

A workshopot követően tudni fogod

MI A CÉLOD? MILYEN COACH AKARSZ LENNI?

Neked szól a workshop, ha

1.

nyitott vagy arra, hogy a belső, saját erőforrásaidra, fizikai léted valóságra építsd a jelenlétedet a coaching gyakorlatodban.

2.

azonnal alkalmazható tudás megszerzésére törekszel. Egyedi megoldásokat keresel a coaching folyamataid hatékony vezetéséhez.

3.

fejlődni akarsz. Új eszközöket keresel, hogy hosszú távon megőrizd a lelkesedésed a coaching folyamatok vezetésében.

Magamról:

Móré Zsuzsa vagyok, szervezetfejlesztő-szupervizor, coach, meditációs tréner. A célom, hogy hozzájáruljak az életünk jobbá tételéhez: számomra ennek a leghatékonyabb módja az együttműködés és a tudásom megosztása.

Ez vezérel most is, amikor a Testtudat és meditációs gyakorlatok a coaching folyamatokban – saját élményre épülő workshop coach-ok számára című programomat szerkesztem és szervezem.

A saját életemben tapasztaltam meg a testtudat gyakorlatok egész életemre kifejtett hatását, majd a meditáció is „berobbant” a hétköznapi rutinomba. Sokáig a saját épülésemre alkalmaztam ezt a tudást, amit gyerekkorom óta folyamatosan fejlesztettem. Nagyon „gyorsan” nőttem, és ez rengeteg fizikai fájdalommal járt. Tizenkét éves koromban 170 cm magas voltam – mint most. Az utóbbi időben  elindult egy folyamat: spontán módon a coaching gyakorlatomba került néhány elem a testtudat és meditációs gyakorlatok sorából. Hatékonynak bizonyult – az ügyfeleim visszajelzései alapján és a magam megélése szerint is. 

Elkezdtem tudatosan beépíteni a coaching gyakorlatomba az önreflexiónak ezeket a különleges, mégis egyszerű gyakorlatait. 

Most szeretném megosztani Veled, amit eddig tudatosítottam a gyakorlatok alkalmazásával kapcsolatban a coaching folyamatokban  és a visszajelzések alapján.

Amit eddig tapasztaltam a testtudat és meditációs gyakorlatok coaching folyamatban történő alkalmazásával kapcsolatban:

  1. A valóság élesen és tisztán jelenik meg. Minden történet, minden beakadt helyzet új megvilágításba kerül. A megoldás, a következő lépés egyértelműen láthatóvá válik.
  2. Az Ügyfél és én együttesen vagyunk jelen egy közös TÉR-ben. A szabad áramlás és a keretek közötti dinamikus kapcsolatban egyre intenzívebbé válik a jelenlétünk. Ez inspirálja a következő lépést.
  3. A coachnig alkotó folyamattá válik, … mert a coaching művészet

Részvételi díj: 14.900,- Ft

A workshop-on való részvételedről a díj befizetésével gondoskodsz. A regisztrációdat követően e-mailben foglak keresni a díjfizetéshez szükséges adataid egyeztetése miatt.

Fotó forrása: Schutterstock